Tavak

tavakTíz túrából álló kitűző-szerző túrasorozat

A túramozgalom kiírója: A Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség. Címe: 1076 Bp. István u. 29. fsz. Fogadónap: minden hónap első csütörtökén, 16:00-18:00 óráig.
A túramozgalom célja: Program, túrák biztosítása 10 alkalomra, valamint Budapest környéke vizeinek fölkeresését célozza.
Az igazolólap: Letölthető (doc. formátumban ide kattintva) sportszövetségünk http://erzsebetvaros-tbssz.hu/index.php/jelvenyszerzo-turamozgalmak/fovaros-kornyeki-turak/tavak és az MTSZ honlapjáról, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről igényelve kinyomtatásra elküldjük.
Teljesítés és igazolás: A legalább 8 tavat fölkereső sporttársakat kitűzővel jutalmazzuk, díja 300 Ft/db. Az igazolás történhet a tavakról készült fotók beragasztásával, vagy a fenti e-mail címre küldésével, közeli helyek bélyegzőivel, a tavak rövid leírásával, jellemzésével.
A kitűző igénylése: Jancsó Ottóval történt előzetes egyeztetés szerint a fenti e-mail címen, levelezéssel lakcímén: 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C., I./9. esetleg telefonon: (30) 32 44 845
Szép időt, jó túrázást kívánva:
 
Dr. Balogh Istvánné elnök        Jancsó Ottó elnök h.
IWIWTwitterFacebook