Főváros környéki túrák: Kilátók túrasorozat

KilátókA Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség évente 10 főváros környéki túracélpontot jelölt meg, ajánlatot adva kirándulásokhoz, programok tudatos tervezéséhez. Ez idáig sorra kerültek a: Csúcskeresztek, Menedékházak, Napórák, és a Kálváriák.

A „Kilátók” népszerűségük miatt immár azokból 16-ot jelölünk meg,amelyek közül legalább 8 felkeresését kitűzővel jutalmazzuk!

A Kilátók túrasorozat Budapest környékének régi és új kilátóit, illetve azok fölkeresését célozza.

 

 

Az IGAZOLÓLAP (LETÖLTÉShárom módon szerezhető be:


-       -Letölthető a www.erzsebetvaros-tbssz.hu (Jelvényszerző túrák / Főváros környéki túrák / Kilátók menüpont alatt) honlapról

 

-       -Megvásárolható klubnapjainkon a 1076 Bp. István u. 29. szám alatt minden hónap első csütörtökén 16:00-18:00 óra között. Az igazolólap 300 Ft-os ára magába foglalja a kitűzőt is!

 

-    -Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen igényelve megküldjük azt kinyomtatásra. A túramozgalommal kapcsolatos levelezés is ezen a címen ajánlatos!

 

Az Igazolás:

 

-       A kilátók magasára fölvivő lépcsőfokok számának beírásával történik, ez alól kivétel a Zsitvay kilátó, és a Kis Strázsa-hegy kilátója.

 

A kitűző igénylése a teljesítést követően történhet:

 

-       A fenn jelzett időpontokban a klubnapjainkon.

 

-       Jancsó Ottó levelezési címén, 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C. I./9. Az utóbbi esetben 200 Ft postaköltség megtérítésével is!

 

 

 

Szép időt, jó túrázást kívánva:

 

 

 

Dr. Balogh Istvánné elnök        Jancsó Ottó elnökh.


IWIWTwitterFacebook