Fák

fákA túramozgalom kiírója: Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség. Címe: 1076 Bp. István u. 29. fsz. Fogadónap: minden hónap első csütörtökén, 16:00-18:00 óra

A túramozgalom célja: Program, túrák biztosítása 10 alkalomra, valamint Budapest környéke nevezetes fáinak fölkeresését célozza.

Teljesítés és igazolás: A fákról föltett kérdésre adott válasz beírásával, esetleg a válaszok vagy a fák fotóinak e-mail címünkre küldésével. A legalább 8 célpontot fölkereső sporttársakat kitűzővel jutalmazzuk,  melynek díja 300 Ft/db.


 

A túramozgalom érintő pontjai

 

1.    Jakus fa (a Sasfészek kulcsos-háztól a S+ jelzésen)

 

2.    A főváros legidősebb fája (Pesthidegkúton a Gazda utcai hársfa)

 

 3.    Török-mogyoró (Romhány)

 

 4.    Szentfa (Visegrádi-hegység, Malom völgyben)

 

            5.    Odvas hárs (Márianosztrai kálváriánál)

 

            6.    Tölgyikrek (Pilis hegység)

 

            7.    Libanoni cédrus (Bp. II. ker. Kondor u. 5.)

 

            8.    Mamutfenyő (Budakeszi)

 

            9.    Petőfi fája (Dömsöd)

 

          10. Bertényi Miklós Füvészkert (Apátkúti-völgyAz igazolólap Letölthető ide kattintva és az MTSZ honlapjáról, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen igényelve kinyomtatásra elküldjük.

A kitűző igénylése: A kerületi fogadónapokon, vagy Jancsó Ottóval történő előzetes egyeztetés útján, ami történhet a fenti e-mail címen, levelezéssel lakcímén: 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C. I/9. esetleg telefonon: (30) 32 44 845

Szép időt, jó túrázást kívánva

Dr. Balogh Istvánné elnök                                           Jancsó Ottó elnök h.

IWIWTwitterFacebook