Új kerületi túramozgalmunk


EmlékművekA Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség évente 10-10 főváros környéki túracélpontot jelöl meg, ajánlatot adva kirándulásokhoz, programok tudatos tervezéséhez. Ez alkalommal a Emlékművek kerülnek sorra, melyekből legalább 8 felkereséséért kitűző jár.

Az IGAZOLÓLAP három módon szerezhető be:

-       Letölthető (ide kattintva) a www.erzsebetvaros-tbssz.hu (Jelvényszerző túrák / Főváros környéki túrák / Emlékművek honlapról

-       Megvásárolható klubnapjainkon a 1076 Bp. István u. 29. szám alatt minden hónap első csütörtökén 16:00-18:00 óra között. (Júliusban, augusztusban nyári szünet!) Az igazolólap 300 Ft-os ára magába foglalja a kitűzőt is!

-       Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen igényelve megküldjük azt kinyomtatásra. A túramozgalommal kapcsolatos levelezés is ezen a címen kérjük!

 

Az Igazolás, az emlékművekről feltett kérdésekre válaszadással történik.

A kitűző igénylése a teljesítést követően előzetes, Jancsó Ottóval történt egyeztetés (T: (30) 32 44 845 vagy a fenti e-mail) után történhet:

-       A fenn jelzett időpontokban a klubnapjainkon.

-       Jancsó Ottó levelezési címén, 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C. I./9. Az utóbbi esetben 200 Ft postaköltség megtérítésével is!

Szép időt, jó túrázást kívánva:

Dr. Balogh Istvánné elnök        Jancsó Ottó elnök h. 

 

IWIWTwitterFacebook