Emlékművek


EmlékművekA Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség évente 10-10 főváros környéki túracélpontot jelöl meg, ajánlatot adva kirándulásokhoz, programok tudatos tervezéséhez. Ez alkalommal a Emlékművek kerülnek sorra, melyekből legalább 8 felkereséséért kitűző jár.

A túramozgalom kiírója: Bp. VII. kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség. Címe: 1076 Bp. István u. 29. fsz. Fogadónap: minden hónap első csütörtökén, 16:00-18:00 óra

A túramozgalom célja: Program, túrák biztosítása 10 alkalomra, valamint Budapest környéke emlékműveinek fölkeresését célozza.

Teljesítés és igazolás: Az emlékművekről föltett kérdésre adott válasz beírásával, esetleg a válaszok vagy a emlékművek fotóinak e-mail címünkre küldésével. A legalább 8 emlékművet fölkereső sporttársakat kitűzővel jutalmazzuk, melynek díja 300 Ft/db.

Az igazolólap: Letölthető (doc. formátumban ide kattintva)sportszövetségünkhttp://erzsebetvaros-tbssz.hu/index.php/jelvenyszerzo-turamozgalmak/fovaros-kornyeki-turak/emlekmuvek és az MTSZ honlapjáról, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen igényelve kinyomtatásra elküldjük.

A kitűző igénylése: A kerületi fogadónapokon, vagy Jancsó Ottóval történő előzetes egyeztetés szerint a fenti e-mail címen, levelezéssel lakcímén: 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C. I/9. esetleg telefonon: (30) 32 44 845

Szép időt, jó túrázást kívánva:

 

Dr. Balogh Istvánné elnök                                               Jancsó Ottó elnök h.

IWIWTwitterFacebook