Mária Zarándokút Közép-magyarországi szakasza Zsámbéktól-Gödöllőig

MZ Közép-magyarországi szakasza

A túramozgalom kiírója: ÁPISZ S.E. Kőszáli Kószálók Szakosztály. Fogadónap minden hónap első csütörtökén 16:00 – 18:00 között a Bp. VII. ker. Erzsébetváros TBSSZ 1076 Bp. István u. 29. fsz. alatti címén.

 

A túramozgalom célja: A Mária Zarándokút népszerűsítése, és Közép-magyarországi szakaszának teljesítése, valamint jutalmazása kitűzővel, amelyet a mindenkori önköltséges árán biztosítunk.

 

Teljesítés és igazolás: A túramozgalom teljesítése nincs időhöz kötve. Az egyes szakaszok sorrendisége fölcserélhető, azok összevonhatók és a bejárásuk iránya is tetszőleges. Az igazolás történhet egy-egy szakasz bármely pontján történő bélyegeztetéssel, vagy bármely jellegzetes pontjáról készített fotóval. A fényképek akár az igazolólapba beragasztva, akár e-mail címünkre elküldve elfogadjuk. Továbbá elfogadjuk igazolásként a vizsgázott túravezetők aláírását, vagy a Mária Zarándokút Kht. által kiadott ZARÁNDOKÚTLEVÉL (CREDENTIAL) bemutatását is.  Kitűző jár az 1-7. „főszakasz”, vagy a tíz szakaszból 8 tetszőlegesen kiválasztott teljesítéséért.

 

Az igazolólap: letölthető ide kattintva és az MTSZ honlapjáról, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről igényelve kinyomtatásra elküldjük.

 

Kitűző igénylés: A kerületi fogadónapokon, vagy Jancsó Ottóval történő előzetes egyeztetés szerint a fent jelzett e-mail, levelezési címen: 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C. I/9. esetleg telefonszámán: (30) 32 44 485


IWIWTwitterFacebook