Mária Zarándokút Közép-magyarországi szakasza Zsámbéktól-Gödöllőig

MZ Közép-magyarországi szakaszaA túramozgalom kiírója: ÁPISZ S.E. Kőszáli Kószálók. Levelezési cím: Jancsó Ottó 2025. Visegrád Rákóczi u. 2/C. I/9. otto.jancsó@gmail.com T: (30) 32 44 845

A túramozgalom célja: A Mária Zarándokút Közép-magyarországi szakaszának népszerűsítése és teljesítése, valamint jutalmazása kitűzővel.

Teljesítés és igazolás: A túramozgalom teljesítése nincs időhöz kötve. Az egyes szakaszok sorrendisége fölcserélhető, azok összevonhatók és a bejárásuk iránya is tetszőleges lehet. Az igazolás történhet fénykép beragasztásával, bélyegeztetéssel vagy a túravezető aláírásával. Több szakasz összevonásakor mindezeket a közbeeső helyeken is el kell végezni. Kitűző jár az 1-7. „főszakasz”, vagy a tíz szakaszból 8 tetszőlegesen kiválasztott teljesítéséért. 


Az igazolólap: kinyomtatásra kérhető a Kőszáli Kószáló Sz.o.-tól (Jancsó Ottó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.") vagy LETÖLTHETŐ. 


Kitűző igénylés: az igazolólap elküldésével a Jancsó Ottó 2025 Visegrád, Rákóczi u. 2/C.  I/9. levelezési címre, válaszborítékkal. s a kitűző árával (300 Ft)

IWIWTwitterFacebook